dinsdag 1 februari 2011

VerdiepDingen

Nee.......even geen Spotify aan, want ik moet nadenken. Wat heb ik geleerd, wat doe ik er nog mee en wat gebruik ik op het werk van de 23 geleerde dingen??

En nu ik terugblik zie ik dat ik de toepassingen meer privé dan op mijn werk gebruik. Vooral Google doc zou toch erg handig moeten zijn, maar is niet echt nodig. Op de afdeling Mediabeheer komen wij er mondeling wel uit.

Maar privé ben ik erg blij met mijn iGoogle pagina. Daar staan de dingen op die ik graag direct wil lezen zoals : nieuws, agenda, weer, google reader, uitzending gemist...
En dan heb ik het nog alleen over mijn startpagina. Dan heb ik het nog niet over de tabbladen 'fun & games' en 'communicatie', waarin de woordenboeken staan en vertaalservice.
Dan natuurlijk Flickr en YouTube en voor een deel Facebook (gebruik ik erg weinig, deels door tijdgebrek)
Er zijn zo veel andere crea-dingen te doen! En mijn crea-cellen in mijn hoofd hoef ik niet voor mijn werk te gebruiken dus thuis barst ik weer van de energie.
Afgelopen weekend kwam de nieuwe Keramistengids uit van keramisten in Noord-Holland.Zelf volg ik weer een cursus keramiek bij Margret Schilder in Cool, die mij beter inzicht in het glazuren gaat geven.
En dan daarnaast het maken van een ArtQuilt, een cursus gegeven door Ineke van Unen op de Artfarm.
Ga eens kijken op de links en verbaas je hoe kleurrijk deze ArtQuilts zijn

2 opmerkingen:

  1. De fotopresentatie van creativiteit is echt geniaal. Kom er maar op.
    En er zou zo een uitvinding van jou bij kunnen zitten, zo creatief als je bent. Ben benieuwd welke creatieve invulling je aan je verdiepdingen geeft. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen