woensdag 28 april 2010

Ding 12: Twitter

Ja dan nu het Twitteren !!! Ik heb het hele infostuk doorgelezen en uitgeprobeerd. Op mijn blog heb ik nu wel een widget staan , waar leuk Twitterdakgoot boven staat, maar er zit nog geen mus te twitteren.......een leeg vak. Ik weet niet hoe ik daar berichten in moet krijgen en baal omdat ik er wel heel lang mee bezig ben. Mijn mening is toch dat het twitteren leuk is als je een iphone of dergelijke hebt. Niet mijn simpele Nokia. Ik vind het belangrijk dat je snel kunt reageren op de tweets. En dat is niet echt zo als je pas 's avonds de pc aan zet. Dat lijkt mij minder leuk, net of je achter de feiten aan loopt.Tweets moeten actueel zijn en je moet snel kunnen reageren. Als er een activiteit in de bieb is zou het leuk zijn als er over getwitterd wordt. Maar of dat al gebeurt ???                                                                                    

2 opmerkingen:

  1. Hoi Stekelroosje. Helemaal met je eens. Ook ik heb in m'n blog aangestipt, dat twitteren valt of staat met snel lezen en e.v. reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er wordt al getwitterd vanuit kennemerwaard, zoek hem maar eens op via je twitter account. We twitteren ao over activiteiten, nieuwe aanwinsten en nieuws. Verder ben ik het met je eens dat twitteren valt of staat met interactie, en dat betekend dat je of de hele dag achter je pc moet gaan zitten, of dat je met je iphone onder je neus loopt (maar ik heb het mensen uit bibliotheekland zien doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen